Jag har fått ett ”spa” därhemma

Kul att ni kikar in i bloggen även idag! Jag bara måste få berätta för er om hur det gick till när jag skulle renovera badrummet i min villa i Danderyd och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att renovera ert badrum. Eller kanske ni planerar någon annan typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med badrummet. Det är ett byggföretag som heter Allsvenska Bygg & Platt som har gjort ett riktigt bra jobb. Om du behöver hjälp med något inom bygg eller renovering även på Lidingö eller i Nacka, eller runtomkring, så kan du få hjälp av detta företag. Mitt nya badrum har blivit så snyggt, och eftersom det är fackmannamässigt utfört så behöver jag inte oroa mig för vattenskador. 

  

Det är alltid bra tycker jag, att anlita ett företag som finns lokalt på orten. Det hade talats en del här bland grannarna här i Danderyd om denna firma och det var enbart bra saker som sades. Några grannar hade anlitat Allsvenska Bygg & Platt för andra jobb, grannen Margit fick en ny altan byggd, och grannen Ulf på andra sidan byggde ett uthus, så råkar jag veta att de är kompetenta att göra det mesta inom bygg och renoveringar och dessutom till ganska låga kostnader. Om du liksom jag behöver hjälp, rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till dem, så kan de berätta mera! Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Det blev prisvärt som sagt. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan. Det finns tyvärr allt för många oseriösa aktörer på marknaden. Men jag kan garantera dig att Allsvenska Bygg & Platt det är till 100 % seriöst. Nu önskar jag er läsare en fortsatt fin dag!